Venterommet

26 06 2010

Jernbanetorget 1, 0103 Oslo
tel: 22 17 11 12
web: www.venterommet.no
epost: post@venterommet.no

Oppdatert: Venterommet serverte sin aller siste øl 31.03.2011. Takk for alt!

I likhet med nabopuben, Kristiania, er dette et yndet sted for etter-jobben-pils og fredagspils for sentrumsnære firmaer. Fredager er det alltid fullt, mens det stort sett er godt med plass alle andre dager, inklusive lørdag. Puben har rikelig med plass innendørs, og i sommerhalvåret finnes det enda bedre plass ute på Jernbanetorget.

På fat finnes Ringnes, Frydenlund Bayer, Carlsberg og Guinness. På flaske får man Kilkenny, Erdinger Dunkel+Hefe, Leffe Blond, Stella Artois og Corona. Ikke allverdens utvalg, men stedet er hyggelig og betjeningen er elskverdigheten selv. Det brune interiøret i det hyggelige lokalet skaper god pubstemning og en velbygd kar i døren holder strøkets løse fugler på avstand. Toalettet åpnes fra baren, så henvend deg dit før du går løs på dørhåndtaket.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: