The Anchor

18 03 2010

34 Park Street, Bankside, London SE1 9EF
tel. +44 0207 407 1577
epost: anchorreservations@gmail.com

En diger pub i tre etasjer og med flere rom. Stor uteplass og en flott takterrasse med fin utsikt over Themsen. Serverer Fish’n’Chips og en utvidet meny med standard pubmat. Ganske standard utvalg på kran: Becks Vier, Fosters, Hoegaarden, Kronenbourg, Leffe, Staropramen, Stella og Guinness. 4 gjesteøl på rotasjon. Bortsett fra gjesteølen er det altså ingen faste engelske fatøl…

Puben ligger like ved det folksomme Borough Market og Ved våre to besøk har puben vært godt besøkt, men servicen fra betjeningen har vært under all kritikk. Trege med servering, trege med rydding av bord og generelt lite oppmerksomme med hensyn til hvem som står først i køen. Noe britiske pubmedarbeidere ellers er meget dyktige på.


Handlinger

Informasjon

4 responses

14 10 2010
Bråsj

Hadde vel noe så vanlig som en Guinness da vi var der sammen. Er ellers ganske enig med reviewen din, men husker det var ganske fullt da vi besøkte? Har allikevel gode minner, vi fikk da et bord. Mener å huske at «fasilitetene» var rene og ryddige, noe som trekker opp for en pub.

Tar din 3’er opp til en firer jeg!

14 10 2010
Kjempetorsken

Jepp, Guinness står der.
Ellers vurderer jeg engelske puber på et litt strengere grunnlag enn norske. Det må stilles litt høyere krav ettersom pubkulturen i England er helt ulik den i Norge. Standarden i Norge er gul pils på fat og i beste fall Guinness eller Newcastle Brown i tillegg. I England er standarden 3-4 Bittere, en IPA og gjerne en lokal variant eller to.

Ølutvalget på The Anchor er skuffende til å være en engelsk pub. Hadde de ikke hatt de fire gjeste-kranene, hadde det blitt en toer.

20 10 2010
Bråsj

Får vi en coal Hole review snart?

20 10 2010
Kjempetorsken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: