The Union Jack

6 03 2010

225 Union Street, London, SE1 0LR

tel: 8721 077 077 (ref 7024)

En forholdsvis stor og romslig pub som ligger i Southwark på sørsiden av Themsen. Her satses det tydeligvis å fotball og annen sport med 5-6 TVer/storskjermer. Den evinnelige Stella Artois (ikke så verst pils, men den finnes jo på alle puber i London…), Fullers London Pride, Discovery, Bombardier, Guinness og enda et par pilsnertyper var det vi fant av øl her. Ikke spesielt imponerende. Puben i seg selv var imidlertid svært hyggelig. Betjeningen likeså. Vi fant oss godt til rette i en sofagruppe i hjørnet med godt utsyn til livet på gatene utenfor. Men det er jo grenser for hvor lenge man vil drikke London Pride og Bombardier…

Det finnes biljardbord, darttavle og fotballspill. Puben serverer mat, men vi sjekket ikke denne nærmere.

 

 


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: