The Coal Hole

5 03 2010

91-92 Strand, London WC2R 0DW

tel: 08721 077 077

web: www.nicholsonspubs.co.uk/thecoalholestrandlondon

Jeg har besøkt denne puben 4-5 ganger på minst 3 forskjellige London-besøk nå. En av mine absolutte favoritter i London. Puben ligger ned mot Themsen i samme bygning som Savoy hotel, og dekker 3 etasjer. Lokalet ved inngangen fra gaten The Strand er det største, og det er en egen inngang til underetasjen  på nedsiden mot Themsen. Denne er stort sett bare åpen på kveldstid. I tillegg er det en halvetasje  over bakkeplanet der man kan sitte og kikke ned på gjestene i hovedpuben. Det er med andre ord høyt under taket.

Inn til venstre i puben finnes en gedigen peis med flott utsmykning. Interiøret er slik en god, gammel engelsk pub skal være. Mørkt og varmt. Den flotte baren strekker seg nesten igjennom hele lokalet. Selv om det er en pub med god plass er det ofte ganske fullt her. Spesielt etter arbeidstid kan det bli trangt om plassene.

Pubmat i London kan variere fra det håpløse til noe nær gourmetmat. På The Coal Hole er standarden på maten meget høy! De har selvfølgelig den tradisjonelle menyen med bl.a pai, burgere og fish’n’chips, men rettene er romslige og perfekt tilberedt! Et velegnet sted for en lunsj og en god øl.

Apropos øl: faste øl på kranene er Timothy Taylor Landlord, Harvey’s Sussex Bitter, Thornbridge Jaipur IPA, Sharp’s Doom Bar, Fuller’s London Pride og Purity UBU. I tillegg har de en rekke med 4 gjesteøl som byttes ut med jevne mellomrom. Betjeningen lar deg gjerne smake på alle 4 før du bestemmer deg! Her har de høy kunnskap om øl, og uansett hvor travelt det er bak baren, ytes det god og rask service med et smil. Stedet er eid av pub-kjeden Nicholsons.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

23 11 2010
Bråsj

Bror sa: «En av mine absolutte favoritter i London.» Er stolt av å ha vært med første gang vi besøkte. Kjempehyggelig londontur hadde vi, og the Coal Hole var en høydare.

Må innrømme at dette var tidlig i min «craft-beer» periode dengang, og drakk vel guinness/gulspils eller noe sånt dengang. men ser at de har mye spennende, og at de roterer på kranene.

Aldri skal jeg besøke London igjen – uten et Coal Hole besøk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: