Monty Python’s Holy (Gr)Ale

9 06 2009

Bitter er en av mine favoritt-ølstiler. En lettdrikkelig øltype som ofte har en subtil humlekarakter og en mild og rund munnfølelse. Dessuten er jeg blodfan av Monty Python, så det var aldri noen tvil da jeg så denne i butikken (vel, strengt tatt kjøper jeg alle øl jeg ikke har drukket før uansett…)

Monty Python’s Holy Grail er gyllen og fin i fargen. Litt tåkete slik Bittere ofte er. Innbydende. God og syrlig ale med en fin karamellsmak. «Temperert over brennende hekser».

ABV: 4.7

Style: Bitter
Brewery
Black Sheep Brewery

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: