Abbot Ale

12 04 2009

Svært få engelske Bittere er bitre. Det er i stor grad et misvisende navn ettersom det i bunn og grunn er en Pale Ale brygget med litt mørkere malt, og den er slett ikke spesielt bitter i smaken. Det er noe spesielt over det å drikke en ekte Bitter på en engelsk pub. En ekte engelsk Bitter kjennetegnes ved at den har lav karbonering, forholdsvis lav alkoholprosent (3-4%) og serveres nesten ved romtemperatur. En litt sterkere Bitter, som denne, betegnes som Premium Bitter.

Denne hadde en fin maltsødme og en god og fyldig smak.

ABV: 4.9

Style: Bitter

Brewery Greene King

Region England


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: