Zachariasbrygga, Skrova

6 04 2008

Zachariasbrygga, Været
tel: 47 37 97 23

 

Zachariasbrygga, Skrova

 

Øya Skrova ligger like utenfor Svolvær og Kabelvåg i Lofotens Vestfjorden. Her finnes et lite samfunn av fastboende, et fiskemottak en god del rorbuer, et fotogalleri og altså restauranten/puben Zachariasbrygga (Zacken på folkemunne).

Lokalet er svært koselig med fin utsikt utover innerbukta. Fergen legger til rett utenfor døra. Restauranten er forøvrig kjent for sin gode mat. Du kan få både hvalbiff, hvalburger og en del crossover-retter, nydelig tilberedt av den asiatiske kokken.

For noen år siden kom stedet i mediene fordi en tilreisende skøyer helte en halvliter øl over Siv Jensen. Man kan være trygg på at dette var en Nordlands Pils, ettersom det er det eneste ølet som serveres her. Et alle tiders sted, så her føles det feil å gi et lavt terningkast. Men ettersom ølutvalget veier tyngst, blir det dessverre ikke bedre.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: