Nytt fra Inderøy Gårdsbryggeri

3 05 2011

Vi har fått tilsendt et nyhetsbrev fra Inderøy Gårdsbryggeri, og gjengir dette i sin helhet her:

Utsalg
Vi begynner salgssesongen lørdag den 7.5 og vil ha åpent lørdager kl. 13-16 ut året. For de som ikke har anledning til å komme på denne tida så er det bare å ta kontakt for nærmere avtale.

Nye gjærtanker og nytt lager
Ny gjærtanker ble endelig satt inn i bryggeriet i februar. Som forventet så har det vært noen mindre oppstartsproblemer, men etterhvert så vil det uten tvil heve kvaliteten på ølet. Sammen med nytt lager, ny kapselmasking og ny etikettemaskin så letter dette arbeidet i bryggeriet betydelig.

Nyheter
Nyhetene denne gangen er desverre ikke tilgjengelig for alle lesere av nyhetsbrevet. Jeg har laget et par sterkøl, en Foreign Stout på 6,4% (Stut) og en American IPA på 5,9% (Mærrabætt). Den første er kun å finne på Olympen i Oslo (i løpet av neste uke) og på Oskars på Levanger (Oskars te tusen). Mærrabætt er på de samme stedene og kanskje på noen flere steder også etterhvert..

Nye kunder
Siden jeg regner med å utvide produksjonen i 2011 så har jeg utvidet kundekretsen litt. Ølet er eller vil derfor bli å finne også på Antikvariatet i Trondheim, Banken Bar på Stjørdal, Smak og Behag i Brønnøysund, Rica Hotel Hell, Husfrua på Inderøy, Stenneset Mo i Rana. I tillegg er det enda 4-5 henvendelser som er under vurdering.

Egen etikett og bryggekurs
Husk å være tidlig ute hvis dere ønsker øl med egen etikett. Begynner etterhvert å få en del slike bestillinger. Det skaper kaos på lageret men er en artig nisje å holde på med. Nye bryggekurs blir i utgangspunktet ikke før til høsten. Ta eventuelt kontakt hvis det er ønskelig med kurs før den tid.

Bryggeriforeninga
Sjekk nettsidene til foreninga www.drikkeglede.no. Beskrivelse av (nesten) alle norske øl. Her er linken til IGB: http://www.drikkeglede.no/norske-bryggerier/inderoey-gaardsbryggeri-article810-395.html. Hvis dere går inn på den et par ganger om dag så vil det hjelpe meg betydelig på treffstatistikken i forhold til de andre bryggeriene.

Norsk Bryggerlaug
Ja dere, i vinter søkte jeg om opptak og ble medlem i Norsk Bryggerlaug. Regner med at det gir et automatisk hopp i kvaliteten på ølet ogsåJ

Etablererpris
Må til slutt nevne at bedriften har fått Inderøy Kommunes etablererpris for 2011. Vi tar med oss alle priser vi kan få vi ? og et oppslag i avisa av og til er veldig ok.


Handlinger

Informasjon

Ett svar

3 05 2011
Knut Grøttland

Skal fylle en bil og komme ut dit en dag snart 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: