Bøgedal No 221

8 03 2011

Mørk og grumsete i glasset. Fin skumtopp. Lukter søt lakris og litt alkohol. Smaken er full av julekrydder, men lakris er den mest fremtredende smaken. Jeg kjenner også den kraftige oksyderingen som jeg kjente i Bøgedal Gylden #1. Ikke helt heldig etter min smak. Ellers er alkoholsmaken ganske tydelig i denne, og det er litt unødvendig etter min mening. Den burde vært kamuflert bedre.

ABV: 7.2

Style: Seasonal

Brewery Bøgedal

Region Denmark

 


Handlinger

Informasjon

2 responses

8 03 2011
Pelle

Hej,
Jag vill bara berätta att jag lagt till denna blogg på «Allt om Öl» (SWE).
Kul med flera nordiska öl-bloggar….även om jag följt dig ett tag.

Mvh
Pelle – Allt om Öl (www.alltomol.nu)

8 03 2011
Kjempetorsken

Hei,

Så bra! Tusen takk! Jeg har nå lagt til lenke til din blogg også. Dere har jo blitt veldig mange svenske ølbloggere etterhvert. Jeg skal fordype meg i bloggen din nå. Spennende!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: