Amundsen VM-øl

26 02 2011

Det første ølet på tap på Amundsen Bryggeri og Spiseri. Et godt brygg som sikkert får mange kjøpere inspirert av masse norske gullmedaljer i det pågående Ski-VM i Oslo. Sitrusduften er fremtredende, men ikke så mye tilstede i smaken. Der er det honningsmaken som er fremtredende, og dette er en utrolig lettdrukket øl. Ettersmaken er en litt tørr pappaktig smak. På ingen måte ubehagelig. Tvert i mot. En god start for Amundsens bryggeri, men stedet må virkelig ta tak i servicen sin!

ABV: 4.7

Style: Blond Ale

Brewery Amundsen Bryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: