Black Ball fra To Øl

8 02 2011

av:  Thomas Schøn

Den nye superstjernen på den danske ølscene heter To Øl.

Fullstendig kompromisstløst jakter To Øl den aller høyeste kvalitet, og de er på alle måter et friskt pust og et etterlengtet innslag på den danske ølscenen, som sårt trengte en wake-up-call og en bitch slap som straff for å sende middelmådige øl på markedet av ren rutine.

Derfor rettes en varm takk til To Øl for å legge seg på en linje som vi tidligere kun har sett hos Mikkeller. Men det er ikke bare på dette punktet at To Øl og Mikkeller ligner hverandre. Som de fleste vet, sendte Mikkeller i 2010 ølet George og George på fat ut på markedet. Mikkellers George er en hyllest til den fargede bokseren George Foreman, og To Øls nyeste øl, Black Ball, er nettopp også en hyllest til en farget idrettsmann.

To Øl har valgt å hylle sprinteren Ben Johnson, en mann som muligens er mest kjent for dopingskandalen fra OL i Seoul i 1988. Tore Gynther fra To Øl har fortalt meg at Ben Johnson, muligens pga overdrevet dopbruk, har utviklet en deformert pung. Det som har skjedd er at Bens to testikler simpelthen har vokst sammen til én stor. Vel og merke en meget stor sådan. Dette er informasjon som Tor sitter inne med, ettersom han under et badstubesøk i San Francisco ved selvsyn fikk bekreftet dette.

Selv om det nå er mange år siden Tore så Bens behårede bowlingkule, mente Tore allikevel at det ville være passende å hylle Ben Johnsons enorme testikkel med en sort øl.

Bens Ball må du til en badstuklubb i San Francisco for å bevåne, men To Øls Black Ball finner du i kjøleskapet i KHIOSKH.

Artikkelen er oversatt fra dansk og gjengitt med velvillig tillatelse: Schøn/KIHOSKH http://kihoskh.dk/


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: