Lervig Juleøl 2010 (4.7%)

5 11 2010

2010

Oransjebrun farge. Umulig å få noe skum! Lukter søtt av melasse. I overkant godt karbonert. Blir litt skumbombe i munnen. Hvorfor da så lite skum i glasset? Smaken er litt for søt og uten karakter, og i så måte er den jo i samme bås som det meste av det norske juleølet.

Jeg skylder å gjøre oppmerksom på at det ikke er min favoritt-øltype. Jeg synes ofte det blir litt for søtt. Spesielt butikk-ølet som jo ikke får kompensert så mye for sødmen. Juleøl bør etter min mening helst kjøpes på polet, altså ha litt høyere alkoholprosent enn 4.7%.

ABV: 4.7

Style Seasonal

Brewery Lervig Aktiebryggeri

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: