Atna Øl Til Rakfisk

5 11 2010

Tilvirket sammen med rakfiskentusiaster. Jeg hadde dessverre ikke noe rakfisk for hånden under smakingen, men kan godt forestille meg at denne er et godt følge til denne tradisjonsrike norske retten. Fargen er skittenoransje og skummet er tynt. Lukten er aprikos og melon. Smaken er ganske nøytral og det bør den sikkert være for å akkompagnere den forholdsvis kraftige rakfisksmaken. Den har imidlertid en karakteristisk smak som apellerer til smakssansene. Konstaterer herved at denne meget godt kan nytes uten rakfisk også.

ABV: 4.7

Style Ale

Brewery Atna Øl

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: