Nøgne Ø Imperial Stout

22 07 2009

God og fyldig, men alkoholprosenten kunne vært litt bedre kamuflert. Allikevel oser denne ølen av dyktig håndverk. Lite å utsette på denne. Denne vant Gull under Stockholm Beer & Whisky Festival 2010!

14.01.2011: Oppgraderer denne til en 6er i kveld. Ser av bildet at jeg drakk den forrige i et sommerhus i Danmark i 2009. Det er fristende å låne et sigende fra et annet bryggeri som lager stout: Nøgne Ø Imperial Stout don’t travel. Her på hjemmebane er den uovertruffen. Myk i smaken og med en perfekt balanse mellom den søte og brente malten og kryddertonene (kaffe, sjokolade, lakris, en bitende espresso-tone og en liten julekryddermix). Herlig!

ABV: 9

Style Imperial Stout

Brewery Nøgne Ø

Region Norway


Handlinger

Informasjon

Ett svar

10 03 2011
Petter Bakke

Mitt favorittøl..
Min egen ølkultur har blitt forandret etter denne, nå må ølet nytes ikke drikkes.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: