Færgekroen Amber Lager

18 07 2009

Fra Tivoli i København. Brygger øl på stedet. Vesterbro Brygghus som kun ligger et pilkast fra Tivoli, bruker visstnok samme brygger som brygger her på Færgekroen, og deres Amber Ale og Blond Lager skal være av samme opprinnelse som de to ved samme navn jeg smakte her på Tivoli. Fin brunoransje farge med kritthvitt såpete skum. Lukter litt papp og en anelse sitrus. Ikke så mye særpreg i smaken. Tørr ettersmak som ikke frister til å bestille en ny på en varm sommerdag..

ABV: 5.2

Style Märzen

Brewery Fergekroen Bryghus

Region Denmark


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: